Lediga Jobb

Spirit of Hven Backafallsbyn är ett spännande företag som ägs och drivs av Anja och Henric Molin. Bolaget har tre övergripande verksamhetsgrenar med respektive underavdelningar:

  • Produktion med Destillering, Mältning, Rektifiering, Mognadslager, Filtrering, Buteljering & Logistik
  • Konsultation med Receptutvecklig, Laboratorieanalyser, Processutveckling & Riskanalyser
  • Hotell med Restaurang, Konferens, Bar, Park, Städ & Verkstad 

Spirit of Hven Backafallsbyn arbetar med ledorden: Taste and Scent with Sustainability
Spirit of Hven har idag en fast personalstyrka på ca 25 personer och under personalintensiva perioder upp mot 35 medarbetare. Bolagets huvudsakliga verksamhet är på Hven.
Spirit of Hven har medarbetare, återförsäljare och agenter i över tjugo länder och våra produkter finns representerade i ett tiotal till.

Under högsäsong har vi ofta behov av extra Receptionister, Kockar, Serverings- & Städpersonal, så skicka gärna in en spontan intresseanmälan med bifogat CV till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Just nu är vi en expansiv fas och behöver rekrytera ny personal till vår produktion, följande tjänster behöver tillsättas:

Laboratorie- & Destilleriassistent

Just nu behöver vi rekrytera ny personal till vårt laboratorium och söker därför en laboratorieassistent. Arbetet innebär stort eget ansvar. Daglig verksamhet skall dokumenteras och sammanställas i rapporter efter uppsatta rutiner. Noggrannhet att följa rutiner och regler är en förutsättning för verksamheten oavsett roll.

Vi söker dig som är:

  • Hemmastadd i laboratorier sedan tidigare d.v.s. du har erfarenhet inom yrket
  • Ordningsam, noggrann och arbetsvillig
  • Driftig och flexibel och gärna hjälper till där det behövs
  • Villig att lära dig nya saker och positivt inställd till nya arbetsuppgifter
  • Inte rädd för att hugga i
  • Utbildning och goda datakunskaper är meriterande

Tjänsten innebär mycket eget ansvar. Du kommer arbeta med dagliga analyser i laboratoriet från såväl vår egen produktion som av ingredienser till produkter. Du kommer göra destilleringar i laboratorieskala och mindre pilot destilleringar i destilleriet. Du kommer även att arbeta i projektform med analyser av våra klienters produkter samt avrapportera och dokumentera detta.

Dina primära arbetsredskap kommer att vara GCMS, GCFID, HPLC, Titrering och Spektrofotometri. Vi söker en driftig och flexibel person som kan se och ha förmåga att hjälpa till där det behövs. Då det ingår i arbetet att avrapportera och dokumentera daglig verksamhet och resultat efter uppsatta mallar och rutiner är obehindrad kunskap i Svenska och Engelska i tal och skrift en förutsättning. Vi kommer att utbilda dig för dina arbetsuppgifter efter hand.

Skriftlig ansökan med CV skickas till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Processoperatörer i vårt Destilleri samt Buteljering

Tjänsterna innebär arbete med mycket eget ansvar. Daglig verksamhet skall dokumenteras och sammanställas i rapporter efter uppsatta rutiner. Noggrannhet att följa rutiner och regler är en förutsättning för verksamheten oavsett roll. Du kommer att övervaka och köra vår processanläggning, buteljeringslinje samt vår filtreringsprocess. Då mycket av ditt arbete kommer att vara att se till att våra maskiner fungerar och att uppsatta rutiner för underhåll och service följs och revideras är god teknisk kompetens inom maskin- och ellära en förutsättning. Dina primära arbetsredskap kommer vara våra destillerings pannor, filtreringsenheter, vår fyllningslinje, etiketteringsmaskiner, laserenheter och processanläggning med mältning och rektifiering.

Då det ingår i arbetet att avrapportera och dokumentera daglig verksamhet och resultat efter uppsatta mallar och rutiner är obehindrad kunskap i Svenska och/eller Engelska i tal och skrift en förutsättning. Övriga språkkunskaper är meriterande. Då du kommer arbeta med alkohol och med livsmedel krävs viss unik utbildning. Det är meriterande om detta redan finns men inget krav då detta annars kommer erhållas som internutbildning. Erfarenhet från livsmedels och/eller förpackningsbranschen är meriterande. Vi ser extra positivt på följande erfarenheter: kunskap i ATEX, Brandutbildning, HLR, HACCP,

Skriftlig ansökan med CV skickas till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Spirit of Hven Backafallsbyn AB, SE-26013 Sankt Ibb
Telefon +46 (0)418 449999 Kontaktformulär
     
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok